Informatie

Geregeld veranderen er regels rondom vergoedingen van zorgverzekeraars, behandelmogelijkheden en nieuwe mogelijkheden in onze praktijk. Via deze pagina binnen mijn website blijft u op de hoogte van deze wijzigingen.
Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met mij op.

Certificering

De praktijk is getoetst aan de ISO 9001 norm voor kwaliteitsmanagementsystemen (versie 2008), lid van de Stichting Garantie Mondzorg, S.G.M. en bovendien lid van de organisatie van Nederlandse Tandprothetici, O.N.T.

Vergoedingen

Als tandprotheticus hebben wij overeenkomsten met bijna alle zorgverzekeraars van Nederland. Voor reparaties van de volledige gebitsprothese en voor het opvullen van de volledige gebitsprothese krijgt u daarom dan ook 100% vergoeding van uw verzekeraar. Bij een nieuwe volledige gebitsprothese krijgt u minimaal 75% vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Wij kunnen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar de nota indienen en u hoeft bij ons in de meeste gevallen niets te betalen. De eigen bijdrage wordt dan via uw zorgverzekeraar dan bij u geïncasseerd.

U kunt altijd een afspraak maken voor een gratis consult dan kunnen wij uw specifieke situatie bekijken en dan kunnen we u precies vertellen wat in uw geval de eigen bijdrage is.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08.00u - 16.30u.

Vrijdag 08.00u - 12.30u.

Bushalte

De bushalte bevindt zich op ongeveer 50m van de praktijk. klik op www.9292ov.nl voor meer informatie.

Toegankelijkheid

De praktijk is rolstoel en rollator toegankelijk middels een oprijplaat.

Parkeren

Parkeren voor de praktijk en op loopafstand.

Talen

Er worden de volgende talen gesproken: Nederlands, Duits en Engels.

Afspraak maken

Laat Hugo Meurers volledig
vrijblijvend contact met mij
opnemen.

Stampstraat 26-B 6369 BD Simpelveld